Ga naar de inhoud

Over ons

Over ons

Facebook

a dream from the veluwe

Linkedin

a dream from the veluwe

Whatsapp

+31 6 13197653

Ons verhaal

A-Dream from the Veluwe is op 14 oktober 2013 geregistreerd als kennel. Vanaf toen is mijn moeder begonnen. Ze heeft dit altijd met veel liefde en passie gedaan. De eerste hond waar zei mee begon is onze Golden Retriever Bodyll (Dream Come True My Love Of Splendour). Hier heeft zij 3 mooie nesten mee gefokt. Uit nest nummer 2 kwam onze mooie dame Chloë (A-Dream From The Veluwe Arwen). Hier heeft ze nooit zelf een nest mee gefokt.

Helaas is mijn moeder op 18 mei 2017 uit het leven gestapt. Ik wilde A-Dream from the Veluwe heel graag door zetten maar door mijn leeftijd was dit niet gelijk mogelijk. Daarom is op dat moment het stokje aan mijn vader doorgegeven zodat hij het bedrijf op mijn 18e verjaardag aan mij door kan geven.

In 2018 was het dan eindelijk raak! Na een aantal keer leeg gebleven te zijn was Chloë eindelijk drachtig! 27 december 2018 zijn toen 2 mooie teefjes geboren. Een klein nest maar wel een nest waar wij heel trots op waren. Deze twee dames hebben wij zelf ook gehouden om in de toekomst mee te gaan fokken.

Na een aantal onderzoeken hebben wij Chloë oktober 2020 weer laten dekken. Hier kwamen 6 hele mooie gezonde pups uit, 4 reuen en 2 teefjes. Wij hebben 8 weken lang voor deze prachtige beestjes gezorgd en voor alle 6 een mooi huisje gezocht.

Het is mijn passie om met deze dieren te werken en voor ze te zorgen! Ik heb dit altijd heel graag gedaan samen met mijn moeder. Het is nu binnenkort tijd dat het op mijn naam komt en ik met mijn vader en broertje mooie nesten op de wereld ga zetten. Dit alles volgens de regels want het welzijn en de gezondheid van de pups en volwassen honden staan voor op.

Mijn moeders laatste wens was dat wij met zijn drieën door gingen. En door ook dit door te zetten doen wij dat.Facebook


Linkedin

Contact

  • +316 13197653
  • info@a-dreamfromtheveluwe.nl
  • Apeldoorn, Nederland

Pagina’s